Uložiť

Nahlásiť túto virtuálnu asistentku

Mária Turčeková

Všeobecná virtuálna asistentka
  • Úspešnosť Projektu
    0
  • Celkom Služieb
    3
  • Ukončené Služby
    0
  • Aktívne služby
    0

O virtuálnej asistentke

Ahoj, som Mária, vaša všeobecná virtuálna asistentka.

Prečo by ste si mali vybrať práve mňa ?

Ak hľadáte spoľahlivú a zodpovednú virtuálnu asistentku, ktorá vám poskytne skvelo fungujúcu zákaznícku podporu a zabezpečí bezproblémové administratívne procesy, som tu pre vás.

1. Odbornosť v oblasti zákazníckej podpory: So svojimi skúsenosťami zo zákazníckej podpory dobre viem, že spokojní zákazníci sú základom každého úspešného podnikania. Preto odo mňa môžete očakávať vynikajúcu podporu a odhodlanie zvyšovať spokojnosť zákazníkov, orientáciu na rýchle a úspešné riešenie problémov, aby boli vaši klienti vždy spokojní.

2. Zjednodušené administratívne procesy: Váš biznis so mnou môže fungovať efektívnejšie. Pomôžem vám  zefektívniť administratívne úlohy, od plánovania a zadávania údajov až po správu e-mailov a organizáciu vašich každodenných operácií. Môj zmysel pre detail zabezpečí, že nič neprepadne.

3. Riešenia šetriace čas: Ako vaša virtuálna asistentka uvoľním váš drahocenný čas, vďaka čomu sa budete môcť sústrediť na to, na čom skutočne záleží – na rast vášho podnikania. Budem vašou podporou, ktorá vás odbremení od časovo náročných povinností, aby ste sa mohli sústrediť na iné dôležité úlohy.

4. Služby na mieru: Rozumiem tomu,  že neexistujú dva rovnaké podniky. Svoje služby prispôsobujem vašim špecifickým potrebám a zabezpečujem personalizovaný prístup, ktorý je v súlade s vašimi cieľmi a hodnotami. Môžete sa spoľahnúť na moju flexibilitu a prispôsobivosť.

5. Spoľahlivosť a profesionalita: Som profesionálka, ktorá svoje povinnosti berie vážne. Som presná, spoľahlivá a vo všetkých svojich interakciách si zachovávam maximálnu profesionalitu.

6. Nákladovo efektívne riešenie: Najať si interného asistenta na plný úväzok môže byť nákladné. Ja vám ponúkam  cenovo výhodnú alternatívu, ktorá poskytuje špičkovú podporu bez režijných nákladov spojených s klasickým zamestnaním.

7. Efektívna komunikácia: Vážim si  otvorenú a efektívnu komunikáciu. Vždy vám odošlem správu alebo zavolám, čím vás informujem a budeme v spojení bez ohľadu na to, kde sa nachádzate.

Kontaktujte ma ešte dnes emailom na info@virtualka.ria.sk alebo telefonicky na čísle 0915 188 706 a nechajte svoje podnikanie prosperovať s podporou, ktorú si zaslúži a urobte tak prvý krok k efektívnejšej budúcnosti.

Vzdelanie

V
2003 - 2009 Vysoká škola
Univerzita Konštantína Filozofa v Nitre

Odbor Učiteľstvo všeobecnovzdelávacích predmetov: Slovenský jazyk a literatúra - Etická výchova

S
1995 - 1999 Stredná škola
DOŠ Zlaté Moravce

Odbor Obchod a podnikanie

Práca A Skúsenosti

V
2023 Virtuálna asistentka
Žurnál/Myšlienky hodné budúcnosti

Zákaznícka podpora: mojou úlohou je emailová a telefonická komunikácia so zákazníkmi so zreteľom na kvalitné poskytovanie zákazníckeho servisu a promptné riešenie zákazníckych požiadaviek Administratíva: kontrola a vybavovanie zákazníckych objednávok

V
2023 - 2023 Virtuálna asistentka
Donio

Mojou úlohou bolo hľadanie informácií rôzneho charakteru a budovanie databázy spolupracovníkov.

S
2016 - 2022 Sekretárka, informátorka, technička
Arborétum Mlyňany

Sekretárka: mojou úlohou bolo zabezpečovanie chodu kancelárie a bežné administratívne úlohy, telefonická a emailová komunikácia Informátorka: mojou zodpovednosťou bolo poskytovanie telefonických informácií návštevníkom arboréta, obsluha telefónnej ústredne, predaj vstupeniek Technička: mojou úlohou bola starostlivosť o rastliny a vykonávanie rôznorodých úloh spojených s prácou na vedeckom oddelení podľa pokynov vedúcej osoby

A
2013 - 2013 Administratívna pracovníčka
Yusen Logistics

Mojou úlohou bolo vybavovanie rôznych administratívnych činností podľa pokynov nadriadenej osoby a inventúra dodacích listov.

T
2011 - 2011 Telefonická operátorka
SIMIO

Mojou úlohou bol predaj služieb a produktov zákazníkom formou telefonického hovoru.