Uložiť

Nahlásiť službu

Grafické práce na mieru

0.0 (0 Hodnotení)
113 Zobrazení
  • Čas dodania
    5 dní

Popis Služby

🎨 Balíček “Grafické Práce na Mieru” 🎨

Hľadáte jedinečnú a profesionálnu grafickú tvorbu, ktorá zvýrazní vašu firmu a zaujme na prvý pohľad? Moja služba “Grafické Práce na Mieru” je presne to, čo potrebujete!

 

✔️ Zvýhodnená Cena: 14€/h – 10 hodín mojej práce. Ponúkam vám skvelú grafickú prácu za nízku cenu. S mojou špičkovou tvorbou vám môžem pomôcť dosiahnuť vaše ciele a zvýšiť hodnotu vašej značky.

 

🎨 Moje Služby Zahŕňajú:

  • Reklamné Predmety: Podobne ako pri Brand Identity, aj tu vytváram nápadité dizajny na rôzne reklamné predmety, ktoré zanechajú trvalý dojem na vašich zákazníkov.
  • Tvorba Prezentácií: Vytváram prezentácie, ktoré sú informatívne, zaujímavé a profesionálne, či už ide o firemné prezentácie alebo prezentácie na konferencie.
  • Photoshop Služby: Pracujem so zručnosťou v programe Photoshop, aby som zlepšila a upravila vaše fotografie, aby vyzerali dokonale.
  • Vektorová Grafika: Vytváram vektorové grafiky, ktoré sú vhodné pre tlač, web, a ďalšie média.
  • Úprava Obrázkov: Pomáham vám spracovať a upravovať vaše obrázky, aby ste dosiahli požadovaný výsledok.
  • Tvorba Vizitiek: Navrhujem štýlové vizitky, ktoré vás predstavia v najlepšom svetle.

 

💼 Viacero drobných prác – zakúpením balíčku “Grafické Práce na Mieru” môžete mať viacero drobných prác vykonaných v rámci 10 hodín mojej práce. Nezáleží na tom, čo potrebujete, som tu, aby som vám pomohla. Môžete si vybrať z rôznych služieb v mojom zozname podľa svojich potrieb a predstáv.

 

🕒 Využite môj vyhradený čas: po zakúpení mám pre vás vyhradený čas 10 hodín, aby som vám poskytla grafické práce na mieru. Dávam vám flexibilitu, aby ste si mohli vybrať, čo potrebujete. Po doručení služby vám pošlem aj časový rozpis, koľko dané služby trvali.

 

Poznámka: Ak všetkých 10 hodín nevyužijete, peniaze vám nebudú vrátené, pretože môj čas bol pre vás vyhradený.

 

Kontaktujte ma ešte dnes a nenechajte si ujsť túto jedinečnú príležitosť! Vaša vízia, moja kreativita.

0 Recenzií

0.0
0 hodnotení
5 *
0%
4 *
0%
3 *
0%
2 *
0%
1 *
0%

Napíšte prvé hodnotenie pre "Grafické práce na mieru"