Uložiť

Nahlásiť túto virtuálnu asistentku

  • Úspešnosť Projektu
    0
  • Celkom Služieb
    17
  • Ukončené Služby
    0
  • Aktívne služby
    0

O virtuálnej asistentke

Ahoj, som Veronika, a moja práca ako virtuálna asistentka je viac ako len povolanie – je to vášeň a cesta k nezávislosti. Po rokoch cestovania a práce v medzinárodných korporáciách ako napr. HP, AT&T a Dell som sa naučila, že pravá sloboda prichádza, keď robíte to, čo skutočne milujete.

Počas môjho pôsobenia v rôznych kútoch sveta som získala nielen jazykové zručnosti, ale aj unikátne pracovné skúsenosti, ktoré teraz vkladám do každého svojho projektu. Ako absolventka Digitálnej univerzity a študentka audiovizuálnej marketingovej komunikácie, viem ako na trhu co najviac vyniknúť a zaujať.

Moja práca mi umožňuje flexibilitu a tvorivosť – od administratívy až po marketing a strategické plánovanie. Moje služby sú tu pre vás, aby ste mohli svoj drahocenný čas a zdroje investovať tam, kde to najviac potrebujete. Či už ide o efektívne zvládanie každodenných úloh alebo o strategický rozvoj vášho podnikania.

S čím Vám rada pomôžem –

Sociálne siete a reklama
Tvorba príspevkov a stories/reels spolu s grafikou, vytváranie content plánu, návrh a spracovanie stratégie.Správa reklamných kampaní na FB + IG Meta Ads.Budovanie značky.

Grafika
Grafické práce, od dizajnu loga, cez vizitky, svadobné oznámenia,letáky až po bannery a plagáty. Úpravy fotiek vo Photoshope.

Copywriting & Content marketing
Vytvorím SEO optimalizovaný, relevantný text pre váš web,blog alebo reklamu.

Zákaznícka podpora
Komunikácia s klientmi cez email a telefón, riešenie reklamácií,dohadovanie stretnutí…

Administratíva
Práca so súbormi, prepisy, správa a kontrola kalendára, reporty, dohľad na organizáciu a plánovanie stretnutí…

Osobná asistentka
Poskytnem vám asistentské služby vo všetkom, čo budete potrebovať – od organizácie pracovných ciest, cez správu vášho kalendára, až po komunikáciu s klientmi. Navyše, ponúkam aj služby prekladu z/do anglického a slovenského jazyka.

Nie je možné všetko jednoducho zaradiť do špecifických kategórií, a to platí aj pre moje služby. Ak medzi ponukami nenájdete to, čo potrebujete, neváhajte ma kontaktovať. Moje služby sú flexibilné a spoločne určite nájdeme riešenie, ktoré bude vyhovovať vašim potrebám. Ak máte ďalšie otázky,neváhajte sa mi ozvať, som tu pre vás.

Vzdelanie

V
2024-2026 VSEM Vysoká škola ekonómie a managementu
Bachelor of Business Administration (BBA) - Audiovizuálna marketingová komunikácia

Výučba sa zameriava na marketingové, mediálne a umelecké aspekty audiovizuálnej tvorby, ďalej na mediálnu gramotnosť v oblasti audia a videa. Výsledkom budú znalosti pre odbornú orientáciu v audiovízii, filmovej i televíznej produkcii, marketingu a médiách.

D
2023-2024 Digitálna univerzita
Polročné certifikované štúdium digitálneho marketingu

Práca A Skúsenosti

C
Júl 2022 - stále Commercial business merchandiser
Dell s.r.o ,Bratislava,Slovakia

Správa vstupov riešení pre klientov vo všetkých marketingových aktívach. Briefing kampaní s (efektívnou komunikáciou obchodných požiadaviek na Marketingovú komunikáciu) Koordinácia požiadaviek z regiónov EMEA a zabezpečenie dodržiavania termínov pre produkciu Tvorba kampaňových kupónov v koordinácii s regionálnymi obchodníkmi na podporu strategických iniciatív Koordinácia špeciálnych trhových kampaní od začiatku do konca, ako sú Cyber sale, letný výpredaj, Black Friday atď. Koordinácia obchodných aktivít pre Premier web stránky, výber produktov, úprava vizuálnych bannerov na zosúladenie online stratégie a marketingových taktík Reporting, kvartálna koordinácia KPI a cieľov pre všetky regióny

S
Júl 2018 - Jún 2022 Sales support senior analyst - Retail readiness
Dell s.r.o ,Bratislava,Slovakia

Koordinácia presale procesu pre vybrané konfigurácie cyklu - plánovanie

S
Dec 2016 - Jún 2018 Senior service delivery manager
Dell s.r.o ,Bratislava,Slovakia

Starostlivosť o business zákazníkov ale aj o koncových uživateľov v rámci resale a recycling Mapovanie a zlepšovanie procesov (zvyšovanie spokojnosti zákazníkov) Spolupráca s externými dodavateľmi

P
Nov 2015 - Nov 2016 Project support associate for UK and IRL
IQVIA

Poskytovanie komplexnej administratívnej podpory pre sales v rámci UK a IRL

A
Júl 2014 - Aug 2015 Administrative Coordinator
Johnson Controls

Koordinácia a vykonávanie administratívnych úloh na podporu aktivít platforiem v rámci teamu

I
Mar 2011 - Oct 2013 Incident Lifecycle Coordinator – Training Coordinator
Hewlett Packard Enterprise

Koordinácia aktivít tímu podľa priority a dôležitosti Zodpovednosť za priradenie požiadaviek agentom podľa stanovených SLA Prezentovanie povinného tréningu mäkkých zručností pre nováčikov, organizácia školení a jazykových kurzov Plánovanie procesu zaškolovania/tréningu Pokrytie a hodnotenie všetkých typov školení (interné/externé) Komunikácia s externými dodávateľmi, udržiavanie databáz učebných osnov a záznamov o školeniach.

G
Feb 2010 - Dec 2010 Global Service Desk Technical Support Analyst – 1st Level
Hewlett Packard Enterprise - Sofia ,Bulharsko

Identifikácia a riešenie požiadaviek, problémov alebo incidentov zákazníkov - technická podpora

I
Sep 2007 - Sep 2008 Incident Lifecycle Coordinator, ERM Account Administrator
Hewlett Packard Enterprise- Barcelona,Spain

Koordinácia práce agentov, zabezpečenie dodržiavania kritických dôležitých termínov Správa užívateľských účtov.

G
Sep 2006 - Aug 2007 Global project implementation manager
AT&T

Zodpovednosť za riadenie a koordináciu implementácie odpojenia sieťových služieb pre zákazníkov v EMEA, CALA a USA Úzka spolupráca s medzinárodnými špecialistami medzi zákazníkmi a dodávateľmi AT&T Analýza problémov a ich riešenie podľa špecifík krajiny Starostlivosť o konkrétneho prideleného zákazníka, spracovanie objednávok.

S
Feb 2006 - Aug 2006 Scheduling and allocation coordinator
AT&T

Plánovanie inštalácií, zodpovednosť za kontaktovanie zákazníka a iných teamov Zodpovednosť za dokončenie všetkých detailov inštalácie a všetkých potrebných úloh Zosúladenie časovej dostupnosti medzi zákazníkom a technikmi.

C
Nov 2004 - Jan 2006 Call handling agent
Hewlett Packard Enterprise

Zákaznícka podpora, pomoc a helpdesk Identifikácia príčin chýb/problémov

R
Jan 2004 - Jul 2004 Receptionist
DITEC, a.s.

privítanie návštevníkov plánovanie a udržiavanie diára stretnutí vrátane organizovania stretnutí a konferenčných miestností administratívna podpora správa databáz zákaznícka podpora