Uložiť

Nahlásiť túto virtuálnu asistentku

Ing. Silvia Ragulová

Virtuálna asistentka
  • Úspešnosť Projektu
    0
  • Celkom Služieb
    4
  • Ukončené Služby
    0
  • Aktívne služby
    0

O virtuálnej asistentke

Ahoj volám sa Silvia a pracujem ako všeobecná virtuálna asistentka. Mojou hlavnou špecializáciou je zákaznícka podpora, copywriting, ale aj tvorba webových stránok cez WordPress, či správa sociálnych sietí.

Vďaka mojim niekoľkoročným skúsenostiam v oblasti zákazníckej podpory mám komunikáciu so zákazníkmi v malíčku, robím to rada a s nadšením. Veľmi ma baví osobná asistencia ako dohadovanie stretnutí s klientami, spravovanie osobného kalendára, správa sociálnych sietí FB, IG a špeciálne aj Linkedinu a písanie článkov. Najnovšie som svoj zoznam zručností rozšírila aj o tvorbu webových stránok. Na svojej práci si vždy dávam záležať a snažím sa do nech vniesť kúsok originality a autenticity.

S čím všetkým Vám viem pomôcť?

Zákaznícka podpora – ak Vás už nebaví stále zdvíhať telefóny alebo odpisovať na emaily od Vašich zákazníkov, rada to budem robiť za Vás.

Copywriting – ak potrebujete kreatívne a pútavé texty na e-shop alebo písať články na blog, u mňa ste na správnom mieste. Mám certifikát Copywritingu cez IT Learning Slovakia a na svojich textoch si vždy dávam záležať.

Tvorba webov cez WordPress – vytvorím Vám očarujúci osobný web, prezentačnú firemnú stránku alebo stránku pre neziskovku tak, aby bola funkčná a plne responzívna pre mobily aj tablety.

Správa Linkedinu – potrebujete byť na tejto sociálnej sieti neustále aktívny, komentovať, postovať, connectovať ľudí a zvyšovať svoje dosahy, aby k vám prichádzali nový klienti? Rada sa postarám aj o túto činnosť.

Správa Facebooku a Instagramu – každý vie, že kto v dnešnej dobe nie je na sociálnych sieťach aktívny, je to akoby neexistoval. Zároveň je to však obrovský žrút času a energie. Prenechajte správu vašich sociálnych sietí na mňa a venujte sa viac rozvoju svojej firmy, sebe či svojej rodine. Budem sa starať o Váš profil, či firemnú stránku, odpisovať na komentáre, blokovať na nevhodných sledovateľov, odpisovať na správy, či iné činnosti podľa Vašich požiadaviek.

Prečo si vybrať práve mňa?

Som zodpovedná, spoľahlivá a vždy sa snažím dodržať termíny.

Zakladám si na otvorenej komunikácii a jasnom stanovení cieľov, ktoré sa snažím vždy dodržať podľa požiadaviek klientov.

Mám analytickú myseľ a rada sa učím a vzdelávam, preto ma neváhajte kontaktovať s akoukoľvek požiadavkou.

Ušetrite svoj čas spoluprácou práve so mnou 🙂

 

 

Vzdelanie

V
2009 - 2014 Vysokoškolské II. stupeň
Slovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre

Odbor špeciálne chovateľské odvetvia

I
2018 Internet marketing Copywriting I. - Dokonalé texty na webstránke a v reklame
IT learning Slovakia

Certifikát

Práca A Skúsenosti

P
2016 - 2018 Pracovník e-shopu
CreActive s.r.o.

Mala som na starosti celé skladové hospodárstvo od naskladňovania a vyskladňovania tovaru od zahraničných dodávateľov, po fakturáciu, balenie balíkov a posielanie balíkov konečnému spotrebiteľovi. Komunikovala som so zákazníkmi cez telefón aj cez emaily, vybavovala som požiadavky zákazníkov, spájala som viac objednávok do jednej, vytvárala dobropisy a pod. Ďalej som sa starala o internetovú stránku firmy, pridávala som tam hlavné články, popisy a návody k produktom na web.

A
2019 - trvá Asistentka dietologičky
Nutrimento s.r.o

Komunikácia, poradenstvo, dohadovanie stretnutí so zákazníkmi. Zákaznícka a technická emailová podpora. Spravovanie osobného kalendára. Správa sociálnych sietí, FB a IG. Písanie príspevkov na sociálne siete.

P
2019 - 2020 Pomocná asistentka pre rekonvalescenciu a rekondíciu
SlimFItness s.r.o.

Dohoda

Z
2015 - 2016 Zootechnička
Roľnícke družstvo podieľnikov Koš

Pracovná zmluva

O
2014 - 2015 Ošetrovateľka zvierat
Zoologická záhrada a Zámek Zlín - Lešná

Stáž