Uložiť

Nahlásiť službu

Tvorba príspevkov na sociálne siete

  • Čas dodania
    3 dni

Popis Služby

Hľadáte niekoho, kto by vám vytvoril dizajn príspevkov na váš profil na FB/Instagrame? Ste tu správne! Vytvorím vám jedinečné príspevky pre váš účet podľa požiadaviek.

 

Moja ponuka zahŕňa:

  • Kvalitný Obsah:
    Za iba 15€ získate jeden kvalitný príspevok na sociálne siete, ktorý zahŕňa pútavú grafiku a presvedčivý popis. Postarám sa o to, aby váš obsah vynikal a zaujal.
    Grafika môže byť buď obrázok, alebo pohyblivý obrázok (tj. mp4 súbor s pohyblivou grafikou, nie však video s viacerými časťami alebo Reels)

 

  • Zľava Pri Viacerých Príspevkoch:
    Pri objednaní viacerých príspevkov môžete počítať s atraktívnou zľavou. To vám umožní ešte efektívnejšie využiť moje služby.
    Môžete si doobjednať doplnkové služby, kde vám z príspevku vytvorím aj Story, alebo vytvorím viac príspevkov.

 

  • Úplná Kontrola:
    Dôležité je zdôrazniť to, že obsah nezverejňujem priamo na vašich profiloch, ale namiesto toho vám ho posielam. To vám poskytuje úplnú kontrolu nad tým, kedy a kde chcete obsah zverejniť.

 

Tipy konečných súborov, ktoré posielam: JPG/PNG/MP4 + TXT/DOC/text priamo do mailu.

 

*Ak by vám vyhovovalo, aby som príspevky aj publikovala, prípadne vytvorila plán na celý mesiac, pozrite si tiež moju ďalšiu službu “Mesačná správa FB + IG”

 

S mojou službou na tvorbu príspevkov získate špičkový obsah, ktorý bude reprezentovať vašu značku v najlepšom svetle. Ušetrite čas a energiu, a získajte zvýhodnené ceny pri viacerých príspevkoch.

Kontaktujte ma ešte dnes a začnite dosahovať lepšie výsledky na sociálnych sieťach!