Uložiť

Nahlásiť túto virtuálnu asistentku

Klaudia Smatanová – 💭 CLOUD asistent

💭 web 💭 grafika a video 💭 administratíva 💭 excel
  • Úspešnosť Projektu
    0
  • Celkom Služieb
    4
  • Ukončené Služby
    0
  • Aktívne služby
    0

O virtuálnej asistentke

💭 Mojou hlavnou myšlienkou je uľahčiť podnikateľom podnikanie a odbremeniť ich od práce, ktorú nemusia vykonávať osobne, aby sa im podnikaním plávalo ako na obláčiku (bez zbytočných prác a zahltenia) – mojím logom sa preto stal oblak a názvom CLOUD asistent – Klaudia Smatanová.

 

💭 Rada pomáham a som otvorená spolupráci hlavne v oblasti kreatívy pri tvorbe webových stránok, grafiky, krátkych videí, ale aj v oblasti administratívy a spracovania údajov, najmä v Exceli. 💭

 

Viac ako 11 rokov som pracovala ako asistentka s rôznym administratívnym zameraním.

Zo začiatku to boli podklady pre účtovníčku v programe Pohoda, neskôr asistent a manažér v predajni s nábytkom a nakoniec asistentka obchodného oddelenia v logistických spoločnostiach, kde som okrem iného pripravovala pre kolegov reporty v Exceli vo forme kontingenčných tabuliek, ktoré som si sama vytvárala. Pracovala som v rôznych IT programoch firiem, pre ktoré som pracovala a ich zákazníkov, kde som potrebovala aktualizovať a nahrávať údaje (Prytanis, Box, ADC číselník, Sugar, Idealist …). Rada sa učím pracovať s novými programami a spracúvam údaje.

 

💭 Milujem kreatívnu tvorbu, dizajn, hand made (rada šijem). Som nadšená z každej zaujímavej tvorivej spolupráce. Rada sa učím nové veci a robím to, čo pomáha, dáva zmysel a rozvíja potenciál. Tiež rada pomáham a radím menej skúseným, preto som aktívna vo FB skupinách virtuálnych asistentiek a WordPress pre začiatočníkov. 💭

 

Práca v kancelárii bola pre mňa málo tvorivá, preto som sa rozhodla rozšíriť svoje zameranie o kreatívne činnosti, ktoré mám rada a výborne kompenzujú rutinné práce, najmä o tvorbu:

💭 web stránok vo WordPresse (cez Elementor)

💭 zatiaľ jednoduchých grafík v Canve (napr. pre sociálne siete, tvorba loga, vizitiek, magnetu – e-booku, …)

💭 krátkych videí (vrátane titulkov) v Canve alebo CapCut (napr. pre sociálne siete alebo inštruktážne videá a návody)

 

Neustále sa ďalej vzdelávam v oblasti tvorby a správy webových stránok, e-shopov, SEO, Google… 

(Neskôr by som rada rozšírila svoje pôsobenie aj o oblasť sociálnych sietí a online marketingu. Vnímam súvislosti medzi jednotlivými druhmi práce napríklad pri tvorbe funnelov alebo e-shopov, preto by som chcela rozšíriť svoj rozhľad aj o tieto ďalšie oblasti.)

Viac si o mne môžete prečítať na webovej stránke: www.cloudasistent.eu .

Na nasledujúcich linkách si môžete pozrieť ukážku voice over videa a prezentáciu voucherov.

 

💭 Ako virtuálna asistentka spolupracujem s podnikateľmi v Čechách aj na Slovensku a teším sa na každú zaujímavú spoluprácu! 💭

Vzdelanie

O
1995 - 1999 Obchodná akadémia
SOŠ

Práca A Skúsenosti

A
2002 - 2004 Asistentka
Opal Multimedia (informačné technológie a multimédiá)

Fakturácia, evidencia odoslaných a došlých faktúr, evidencia skladových pohybov (vrátane zápožičiek), zodpovednosť za pokladničnú hotovosť, evidencia pohybov v pokladni, evidencia a vybavovanie objednávok, telefonický, osobný a písomný kontakt so zákazníkmi a obch. partnermi, spracovanie údajov, výpočet zisku, práca s počítačom, ekonomický systém Pohoda Jazz

A
2004 - 2005 - 2008 - 2009 Administratívna pracovníčka, fakturantka, referentka
Simpa

Fakturácia, evidencia odoslaných a došlých faktúr, kontrola úhrady faktúr a zasielanie upomienok, telefonický, osobný a písomný kontakt so zákazníkmi a obch. partnermi, zodpovednosť za pokladničnú hotovosť, evidencia pohybov v pokladni, príprava podkladov pre účtovníctvo, práca s počítačom, ekonomický systém Pohoda Jazz; Referentka obchodného riaditeľa – príprava cenníkov, cenových ponúk, vyhľadávanie nových zákazníkov a telefonická komunikácia s nimi

M
2010 - 2012 Manažér predaja (v predajni nábytku)
Eden Domus

Telefonický, osobný a písomný kontakt so zákazníkmi a obch. partnermi (MO a VO), telefonická a mailová komunikácia s odberateľmi a dodávateľmi (aj v anglickom jazyku), aktualizácia údajov na web stránke, príprava cenníkov, cenových ponúk,  spracovanie objednávok,  práca s pokladňou, zodpovednosť za pokladničnú hotovosť, logistika (naplánovanie rozvozov tovaru, komunikácia s odberateľmi a vodičmi), práca s počítačom (word, excel, outlook, power point, web stránka)

A
2013 - 2018 Asistentka obchodného oddelenia (Key Account Managerov)
ESA LOGISTIKA

telefonický, osobný a písomný kontakt s výrobcom, key account managermi a obch. partnermi, príprava cenníkov, spracovanie reportov a focusov (do kontingenčných tabuliek v Exceli) a čiastočne práca s Accessom, tvorba prezentácii a katalógov v Power Pointe, vyhľadávanie údajov v internom systéme, práca cez internet s webovými rozhraniami zákazníkov, zamestnávateľa a výrobcu, objednávanie POS materiálov, vypracovanie podkladov k zalistovaniu produktov a zmene cien, kontrola a evidencia zmlúv, administratívna podpora a spracovanie úloh zadaných Key Account Managermi, tvorba databázy vizuálov a ich posielanie zákazníkom, práca s počítačom (word, excel, access, lotus, power point, práca s rôznymi webovými rozhraniami)

R
2022 - 2022 Referentka (Sales)
Rhenus Logistics

telefonický a e-mailový kontakt so zákazníkmi, tvorba cenových ponúk v internom systéme, stiahnutie a spracovanie reportov (najmä do kontingenčných tabuliek v Exceli), dopĺňanie údajov cez intranet, práca s počítačom (excel, outlook, power point, RTC, Sugar)

W
2023 - teraz Web stránky a grafika
CLOUD asistent - Klaudia Smatanová (SZČO)

tvorba webových stránok (Wordpress s Elementorom), jednoduchej grafiky a videa (v Canve), správa sociálnych sietí (Metricool, Meta Business Manager) Viac informácií na www.cloudasistent.eu.