Uložiť

Nahlásiť službu

Mesačná správa sociálnych sietí

0.0 (0 Hodnotení)
105 Zobrazení
  • Čas dodania
    30 dní

Popis Služby

Rozhodli ste sa pre pozdvihnutie svojej firmy na sociálnych sieťach? Ponúkam komplexné služby správy sociálnych sietí, ktoré zahŕňajú kreatívny prístup, tvorbu grafiky a dobre naplánovaný obsah pre celý váš profil.

S mojou prácou nechám vašu firmu vyniknúť prostredníctvom originálnych príspevkov a grafiky, ktorá je nielen vizuálne príťažlivá, ale aj v súlade s aktuálnym obdobím a akciami, ktorým sa vaša firma venuje.

Mojou prioritou je nielen vytvoriť obsah, ale aj pochopiť vašu cieľovú skupinu a ideálneho klienta. S analýzou publika a potrieb vášho trhu vytvorím grafiku, ktorá priláka a udrží pozornosť správnej cieľovej skupiny.

Prečo vybrať práve mňa?

Zvoliť ma pre správu sociálnych sietí znamená získať partnera, ktorý kombinuje rýchlosť, efektivitu, precíznosť a spoľahlivosť. Moje prístupy prinesú vašim sociálnym sieťam štýl vďaka čomu získate nielen kreatívne obsahy, ale aj skutočné výsledky pretože budú presne zacielené na správnych ľudí.

Čo služba zahŕňa:

–  prispôsobenie obsahu firemnej atmosfére, analýza cieľovej skupiny, vytvorenie grafiky na mieru, popis príspevkov, spolu 8 príspevkov za mesiac

Ak by vám základný balík nestačil, vyberte si doplnkovú službu podľa vašich preferencií.

Dajte svojej firme silný hlas v online svete. Kontaktujte ma a spoločne vytvoríme obsah, ktorý posunie vaše sociálne siete na novú úroveň!

0 Recenzií

0.0
0 hodnotení
5 *
0%
4 *
0%
3 *
0%
2 *
0%
1 *
0%

Napíšte prvé hodnotenie pre "Mesačná správa sociálnych sietí"