Uložiť

Nahlásiť službu

Ovládnite mailovú schránku

0.0 (0 Hodnotení)
97 Zobrazení
  • Čas dodania
    5 dní

Popis Služby

Rozvíjajte vzťahy so svojimi zákazníkmi a oslovte ich s trefnými a účinnými newslettermi.  Metóda, na ktorú sa možno v dnešnej dobe často zabúda a je viac podceňovaná ako iné marketingové nástroje.

Aké výhody vám prinesie?

➡ výborná kombinácia pomeru investícia – kvalita

Pri email marketingu platíte v podstate len za tvorbu a nastavenie samotného newslettra. Žiadne ďalšie investície nie sú potrebné, nakoľko v tomto smere ide o bezplatný               nástroj

➡ jednorazové odoslanie na tisíce mailových adries

Stačí mať k dispozícii databázu mailových adries a jedným klikom vieme odoslať všetky aktuálne novinky o vašom podnikaní

➡ máte šancu osloviť ľudí, ktorý nie sú dostupní na iných platformách

Stále sú medzi nami ľudia, ktorích jednoducho ešte nepohltil internet naplno a stačí im email, kde majú všetko dôležité. Určite ich je stále dosť a vďaka tomu, že si nájdu váš           newsletter v schránke, máte jedinečnú možnosť zacieliť na nich a urobiť z nich potenciálnych zákazníkov.

➡ ste menej otravný

Poznáte to, keď si niečo prehliadate a kedykoľvek na vás vyskočí nejaká reklama ? Pre niekoho možno fajn, pre iného otravné. Newslettrom môžete ľudí decentne informovať o      novinkách vo vašom biznise, prípadne im ponúknuť aktuálne zľavy či poskytnúť im vzdelávacie info. Dôležité je samozrejne neprehnať to intenzitou, pretože nakoniec              môže taký newsletter skončiť v nemilosti v podobe zrušeného odberu.

 

Ak ste sa v bodoch vyššie celkom aj našli, tak vám rád pomôžem s vytvorením a nastavením takéhoto “decentného” newslettera 🙂, ktorým určite nič nestratíte, práve naopak – môže vášmu podnikaniu pomôcť.

Cena zahŕňa:

✅kompletná tvorba vizuálu a textov pre 1 newsletter

✅pridanie emailovej databázy

✅nastavenie odoslania na konkrétny čas a dátum

✅nastavenie opakovanej automatizácie odosielania

✅vyhodnotenie a následný report

 

V prípade akýchkoľvek otázok som k dispozícii a neváhajte mi zanechať rýchlu správu. Portfólio nájdete na mojo webe, prípadne zašlem v správe.

*Ak si želáte vytvoriť viac newsletterov, doobjednajte si doplnkové služby, kde každý newsletter navyše zahŕňa rovnaké služby ako sú rozpísane v tomto inzeráte.

0 Recenzií

0.0
0 hodnotení
5 *
0%
4 *
0%
3 *
0%
2 *
0%
1 *
0%

Napíšte prvé hodnotenie pre "Ovládnite mailovú schránku"