Uložiť

Nahlásiť túto virtuálnu asistentku

Dominika Rusiňáková

Social media manager | Grafický dizajnér
  • Úspešnosť Projektu
    0
  • Celkom Služieb
    1
  • Ukončené Služby
    0
  • Aktívne služby
    0

O virtuálnej asistentke

Vitajte vo svete kreativity a vizuálneho pôvabu!
Volám sa Dominika, vášnivá grafická dizajnérka so špecializáciou na tvorbu logotypov a správou sociálnych sietí.  Sledujem najnovšie trendy v dizajne a mojou vášňou je objavovať nové spôsoby, ako prinášať inovácie do vizuálneho sveta.

Môj prístup k dizajnu nie je len o estetike, ale aj o tom, ako úzko spolupracovať s klientmi a presne pochopiť ich víziu. Moje dizajny sú šité na mieru pre vás a vašu značku. Moje najväčšie odmeny sú spokojní klienti, a preto si dávam záväzok prinášať nielen krásu, ale aj funkčnosť do každého projektu.

Okrem toho, som váš partner aj v digitálnom svete ako social media manager. Spravujem sociálne siete s jediným cieľom – vytvárať obsah, ktorý je nielen pútavý, ale aj relevantný. Moje príspevky nie sú len vizuálne atraktívne, ale aj strategicky navrhnuté tak, aby oslovili vašu cieľovú skupinu a posilnili vašu online prítomnosť.

S mojím komplexným prístupom k dizajnu a sociálnym sieťam, ponúkam viac ako len služby. Ponúkam spoluprácu, kde sa váš príbeh stáva mojím príbehom a vaša značka získava život.
Ak hľadáte niekoho, kto prekročí hranice bežného a prinesie do vášho projektu nádej, inovácie a štýl, som tu pre vás.

Neváhajte ma kontaktovať e-mailom: dominika.rusinakova@gmail.com alebo telefonicky na: 0910 561 203.