Uložiť

Nahlásiť službu

PROFI základná firemná identita

83 Zobrazení
  • Čas dodania
    10 dní

Popis Služby

Ponúkam vám unikátnu službu – tvorbu PROFI základnej firemnej identity, ktorá je kľúčom k profesionálnemu a jednotnému vystupovaniu vašej značky na trhu. Moja služba zahŕňa komplexný grafický návrh vašej základnej firemnej identity, ktorý posunie vaše podnikanie na novú úroveň.

Čo moja služba zahŕňa?

1. Grafický návrh základnej firemnej identity – Vypracujem vizuálny koncept, ktorý bude odzrkadľovať hodnoty a ciele vašej značky.

2. Tvorba hlavného loga a faviconu – Navrhnem unikátne logo, ktoré bude tvárou vašej značky, spolu s faviconom pre vaše webové stránky, aby vaša značka bola na prvý pohľad rozpoznateľná.

3. Zadanie firemných farieb a fontov – Zadefinujem farebnú schému a typografiu, ktoré budú základom vašej vizuálnej identity a zabezpečia jej konzistentnosť vo všetkých materiáloch.

4. Grafický návrh vizitky – Vytvorím dizajn vizitiek, ktoré budú nielen informovať, ale aj zanechávať silný dojem.

5. Grafický návrh hlavičkového papiera – Navrhnem hlavičkový papier, ktorý bude zosobňovať profesionalitu vašej firmy pri každej komunikácii.

6. Ukážka použitia identity na webe – Poskytnem vám náhľad, ako bude vaša nová firemná identita vyzerať na vašich webových stránkach, aby ste si mohli lepšie predstaviť celkový vizuálny dojem. Tvorba webu nieje súčasťou tejto služby. Ak máte o službu záujem, ponúkam ju ako doplnkovú.

7. Ukážka použitia identity na sociálnych sieťach – Ukážem vám, ako efektívne využiť vašu novú identitu na rôznych sociálnych sieťach, aby vaša značka bola všade jednotne prezentovaná. Tvorba vizuálu pre sociálne siete nieje súčasťou tejto služby. Ak máte o službu záujem, ponúkam ju ako doplnkovú.

S mojou službou PROFI základná firemná identita získate všetko potrebné pre silnú a konzistentnú značku. Kontaktujte ma ešte dnes a posuňte svoje podnikanie na novú úroveň!